Om Kunden

Greenpool er en ledende leverandør i segmentet av grønne og bærekraftige mobile tjenester. Etablert i 2020, har selskapet vokst til å bli en viktig aktør innen el-bilutleie for forsikringsselskapers kunder i Norge. Greenpool samarbeider med store aktører som Codan, If og Viking. Grunntanken er at bildeling skal gi fordeler og være trygt for alle som investerer i miljøvennlig mobilitet.

Industri: Retail

Utfordringen

For å realisere forretningsideen trengte Greenpool spesialister i Microsoft Azure og andre skyløsninger, samt kompetanse innen .NET Core, Angular og React Native. Målet var å samarbeide med erfarne utviklere med en "Can-do"-innstilling. Oppgaven var å utvikle en mobilapplikasjon som gjorde det mulig for privatpersoner å registrere sin el-bil for utleie. Applikasjonen skulle bli en del av Greenpools økosystem, med støtte for bilens tilstand før og etter utleie, kilometertelling, integrasjon med forsikringsselskaper og verksteder, oversikt over tilgjengelige el-biler og forsikringstakere som trenger leiebil. Den eksisterende løsningen bestod av diversifisert teknologi og to ulike front-end systemer, noe som også måtte løses.

Våre Tjenester

- Mobilapp-utvikling

- Webapp-utvikling

- Kvalitetssikring (QA) og testing

Teknologi

Angular 10

React

React Native

OS for iOS og Android

.NET Core

.NET 5

WebAPI

Recoil.js

Typescript

Resultatene

Integrasjon med administrativ modul: For onboarding og aktiv brukerdata, samt modul for bilutleie med sanntidsoppdatering via e-post.

Produksjonstesting og distribusjonssystem: For å eliminere feil og nedetid.

Unike integrasjoner: Mot forsikringsselskapenes egne systemer.

CICD: Basert på Microsoft Azure pipelines.

Innebygd utviklingskonsoll: For enkel administrasjon og testing.

Swagger tester for utviklere: For testing av API.

Dokumentasjonsinnsikt: Våre utviklere satte seg inn i dokumentasjonen selv om den var på norsk.

Flerspråklig mobilapplikasjon: Klargjort for flere språk for internasjonal bruk.