Om Kunden

RamBase er et komplett skybasert ERP-system for distribusjons- og produksjonstunge industrier, der alle prosesser er integrerte og avhengige av hverandre. Systemet ble opprinnelig utviklet av Hatteland, men har siden blitt tatt i bruk av mange andre virksomheter. Hatteland, etablert i 1971 som en leverandør av elektroniske komponenter, har utviklet innovative løsninger som gjør virksomheter mer effektive og pålitelige. Deres tjenester anerkjennes og brukes av Fortune 500-selskaper over hele verden.

Kundens Utfordring

RamBase ble opprinnelig utviklet med proprietær teknologi som ikke lenger var skalerbar. Systemet trengte en fullstendig omskriving for å møte dagens krav til lønnsomhet, kvalitet, sporbarhet og dokumentasjon. Vår målsetting var å transformere RamBase til en moderne, skybasert tjeneste som er pålitelig, sikker og effektiv.

Våre Tjenester

Utviklerne våre fikk ansvaret for å implementere forretningsprosesser, utvide plattformen og designe brukergrensesnitt.

- Utvikling av skreddersydd programvare

- Kvalitetssikring (QA) og testing

Resultatene

Skalerbar og høytytende skybasert tjeneste: RamBase ble modernisert for å være skalerbar og pålitelig.

Forbedrede integrasjonsfunksjoner: Systemet fikk forbedret lokaliserings- og integrasjonsfunksjonalitet.

Nytt webbasert brukergrensesnitt: For en overlegen kundeopplevelse.

Fornyet kvalitetskontrollprosess: Beriket kunnskapsbase og forbedrede kvalitetskontrollprosesser.

Kundeuttalelser

"Fabres forsto riktig hvilken teknisk og forretningsmessig kompetanse vi trengte for å utvide vårt utviklingsteam. Fabres konsulenter har erfaring og lidenskap for å bygge førsteklasses ERP-programvare. De lærte raskt spesifikasjonene til det nåværende systemet og dets underliggende teknologi. Bidraget fra teamet i Poznan til utviklingen av produksjons- og finansfunksjoner hjelper oss å nå våre ambisiøse kommersielle mål."

– Karl Inge Stensland, Chief Operations Officer, RamBase